Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Honochhanblekinge 39 år
Tjej
Blekinge, Sverige
Senaste besöket: 18 timmar sedan
Vanlig Sex

Påkommen men vi gillade det (skriven av killen)

Under en period så studerade jag på annan ort. Vid tillfället var jag tillsammans med en tjej, K, lång, smal och vältränad efter att ha hållit på med flera olika sporter och även tävlat. I min klass fanns även en tjej, T. Vi blev riktigt bra vänner redan första veckan på utbildningen, jag har alltid haft lätt att bli kompis med tjejer till och med lättare än att skaffa killkompisar. Vi pratade öppet om allt inklusive sex. Jag är ganska säker på att T under en period utvecklade lite känslor för mig, det är inget jag kan bevisa utan snarare en känsla. Men oftast då vi hade fester kunde hon bli ganska närgången och det var mycket kramande… jag berättade detta för K som sa att så länge hon bara kramades lite så var det lugnt, det behövde ju faktiskt inte betyda att hon var intresserad. Skulle det däremot visa sig att hon ville mer skulle jag säga upp kontakten. K hade träffat T flera gånger och dem kom väldigt bra överens. 

 
Vid ett tillfälle hade vi haft fest med klassen. K var ledig och varit hos mig i min lägenhet hela veckan och var med på festen. T var också där. Båda K och T var väldigt öppna och frigjorda när det kommer till sex, K hade jag ju egen erfarenhet av detta med men T fick jag ju tro vad hon berättat. Vi blev alla väldigt fulla, det var en supertrevlig fest! På den tiden kunde man ju dessutom dricka utan att vara helt förstörd dagen efter. Jag och K hade teasat varandra hela kvällen och vi visste vad som skulle hända när vi kom tillbaka till lägenheten. T bodde i samma trapphus, på våningen snett under så vi gjorde sällskap tillbaka till lägenheten senare under natten. T fick en kram av oss båda och jag och K gick in i lägenheten. Vi började tokhångla redan i hallen innan vi fått av oss några ytterkläder. Vi växlade mellan att hångla och klä av oss och fortsatte längre in i lägenheten. Lägenheten var liten, ett kombinerat vardagsrum med en soffa och kök med ett litet bord. Sen fanns även ett litet sovrum. Vi kom aldrig till sovrummet utan hamnade på soffan istället och när vi väl kom dit så var vi redan helt nakna. Jag låg på rygg och fick bara en snabb avsugning innan K satte sig på mig och började rida mig. Det märktes att hon var galet kåt för hon red intensivt och hårt samtidigt som hon smekte sig själv och hon stönar högt. Jag smiskar hennes rumpa vilket jag vet att hon älskar och ibland flyttar jag händerna till hennes bröst och smeker dem. Vi är båda väldigt fulla och inne i sexet så märker inte att T kommit in i lägenheten. Vi har helt enkelt missat att låsa dörren. Hon står borta i hallen och tittar på oss utan att säga något. K ser henne först då hon är vänd på det hållet. Men istället för att skyla sig eller bli upprörd säger hon bara, T är här. Jag vrider snabbt så mycket jag kan på huvudet och ser mycket riktigt T stå i hallen och tittar på oss. Jag vet inte vad ska jag göra eller säga, K rider mig utan att ens dra ner på takten. Så här i efterhand kan det vara hennes sätt att visa att jag bara var hennes, ett sätt att markera att hon skulle hålla sig borta. Samtidigt var både jag och K väldigt exhibitionistiskt lagda av oss så jag är samtidigt övertygad att hon någonstans i fyllan gick igång på det då hon dessutom själv visste att hon hade en väldigt fin kropp. K älskade att ha sex på platser där vi kunde bli påkomna och vi har haft sex på en del både spännande och udda platser.
 
Ändå tänker jag att jag borde säga något, men behöver välja mina ord. Jag går igång på att T tittar på oss och vill inte att hon ska gå. Du får gärna sätta dig ner om du vill säger jag. Fan med, var det verkligen det smartaste jag kunde komma på i denna stund. Förstår ju om hon lämnar nu, det var ju varken smart eller sexigt sagt… men hon gör det, hon går försiktigt bort till bordet, drar ut en stol och sätter sig och tittar. Hon ser hur K rider intensivt, jag smiskar hennes rumpa och ibland sneglar jag bort mot T för att se hur hon reagerar. Det är lite småmörkt så inte helt att lätt att se men hon verkar njuta av synen och dessutom har hon ju inte gått ännu så var säker på att hon ändå njöt. Jag började bli sugen på att byta ställning, ville kunna styra intensiteten och sen ville jag försäkra mig om att jag kom innan T gick, kunde inte riktigt släppa tanken på att T skulle få se mig komma i K.
 
Jag satte mig upp och bad K lägga sig på rygg i soffan. Jag la mig över henne och trängde in direkt och tog henne både hårt och snabbt. Det tog inte många minuter innan K fick orgasm och jag sprutade bara sekunder efter hur jag kände hennes fitta krampa runt kuken. Hela tiden tittade jag upp mot T för att se att hon var kvar. Jag kunde aldrig se i mörkret om hon smekte sig själv men jag hoppas hon gjorde det. Jag fortsatte att knulla K tills jag blev helt slak och innan jag drog mig ur reste sig T upp. Hon började gå mot hallen. Hon stannade upp, tittade mot mig och log. Sen lämnade hon lägenheten. Vi pratade inte om händelsen och ingenting verkade ha förändrats. Vi förblev goda vänner jag och T. Men jag vet fortfarande inte varför hon dök upp i lägenheten och vad hon ville. 
 

 

Kommentarer

Skicka
  • Jinhou, 40
    Riktigt bra story! Inte för mycket text och inte heller för mycket detaljer och inte heller för pang på dvs. Hoppas det kan komma en fortsättning på dessa tre personer😍👌
    läs mer rulla upp
  • Kåtkille71, 52
    Underbar novell och bra skrivit. Vart härligt kåt
    läs mer rulla upp