Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Praktikanten på jobbet

Vanlig Sex
Vi skulle ta emot praktikanter från sjuksköterskeutbildningen på jobbet. Jag stönade inombords. Det skulle innebära att vi hade ett gäng ungdomar drällande i korridorerna med näsorna nedborrade i mobiltelefonerna. Det blev dessutom mitt ansvar att ta emot dem och se till att de skulle få en givande praktikperiod. 
 
När dagen kom gick jag ner till receptionen för att ta emot dem. Mycket riktigt stod det där en grupp ungdomar som såg ut som om dom helst velat vara någon annanstans. Det fanns dock ett undantag. En äldre kille, han såg ut att vara kring fyrtio, stod också i gruppen. 
Jag tog med mig gruppen upp till avdelningen för att ge dem en introduktion och också göra klart för mig vad de förväntade sig av praktiken. 
Jag tilldelade dem sedan varsin handledare och tog själv hand om Johan, den äldre killen i gruppen. 
Johan var ungefär tio år yngre än jag och hade tidigare jobbat som lärare men nu bestämt sig för att sadla om. 
Johan såg bra ut. Han var dessutom trevlig och intresserad av jobbet. 
Jag kände mig dragen till Johan men bestämde mig för att hålla distansen. Jag tyckte dock det kändes som om även Johan var intresserad. Jag noterade att han ibland såg på mig och han dröjde sig ofta kvar på jobbet när övriga gått hem. 
Efter någon månad var praktiken slut och arbetsdagarna återgick till det normala. 
Efter någon vecka fick jag ett mail från Johan där han föreslog att vi skulle ses. Jag var skild sedan några år och hade inget som band mig så jag tackade ja. Jag funderade lite över hur jag skulle klä mig. Jag ville inte se alltför utmanande ut men samtidigt lite avspänt sexig. Jag satte på mig svarta spetstrosor med en matchande bh. En vit blus och en kort svart kjol. Jag funderade på stayups men avstod. Det var sommar och en varm kväll kändes det rätt att vara barbent. Jag tog ett par sommarlätta skor med halvhög klack. 
Vi sågs på en pub. Han bjöd på vin och vi satt och pratade om lite av varje. Han sa att han drömt om en träff med mig hela praktiken men inte vågat fråga. Jag sa att jag noterat hans intresse och att jag känt mig smickrad. 
Han frågade lite blygt om jag ville fortsätta kvällen i hans lägenhet som låg helt nära och jag accepterade. Jag hade druckit en del vin och kanske var det vinet som gjorde mig frisläppt och lite hämningslös. 
När vi stängt lägenhetsdörren bakom oss kysste jag honom och jag kände hans händer mot min kropp. Han knäppte upp min blus och jag knäppte upp hans byxor och kände hans härligt hårda lem. 
I hallen stod en lagomt hög bänk. Han lyfte upp min rumpa på bänken och lirkade av mig mina trosor. Jag hade fortfarande min korta kjol på mig när han trängde in i mig. Mina ben nådde inte ner till golvet och jag lutade ryggen mot väggen bakom mig. 
Han tog mig häftigt med långa hårda stötar och ganska snart kom han i mig. Vi fortsatte kyssas och jag kände hur hans sats rann längs mitt lår. Jag kände hur hans stånd blev mjukare i mig. Jag kände mig frustrerad och var fortfarande kåt. 
Han sa att han var ledsen över att det gått så fort men lovade att se till att även jag skulle få njutning. 
Vi bestämde oss för att ta en dusch tillsammans. 
Det varma vattnet strilade över oss. Han stod med sin kropp tryckt mot min och han masserade mina bröst. Hans ena hand gled över min mage ner mot mitt skrev. Jag särade på benen och lät honom smeka min klitoris. Det var himmelskt skönt och snart kände jag hur jag närmade mig orgasmen. Han hörde hur min andhämtning blev häftigare och gick ner på knä framför mig. Jag tog ett stadigt tag om hans huvud och tryckte honom mot mitt kön. 
Han hakade loss duschmunstycket och med de varma strålarna såg han till att jag kom i en härlig orgasm. 
Johan hade nu hämtat sig och hans kuk började styvna.  Vi torkade av oss och gick till vardagsrummet för att ta ytterligare ett glas vin. Vi satt nakna i soffan och han droppade några droppar vin på mitt bröst som han slickade i sig. Jag runkade honom lätt och lutade mig fram och nafsade lätt runt hans ollon. Jag slickade honom retfullt och jag kände hur han hårdnade alltmer. 
Han halvlåg i soffan och jag satte mig gränsle över honom. För att egga oss båda lät jag inte honom komma in i mig. Jag lät hans stånd nosa mot min öppning och gned mina blygdläppar mot honom. När jag själv inte längre kunde motstå honom lät jag långsamt hans kuk tränga in i mig. Jag var våt och hade inga problem att ta emot hela hans stånd. Jag red honom sakta samtidigt som jag själv masserade min klitoris. Han såg inte ut att ha något emot att jag smekte mig själv utan han koncentrerade sig helt på att smeka mina bröst och mina bröstvårtor som nu var hårda och svullna. 
Ganska snart kände jag hur jag närmade mig. Jag kände sammandragningarna och red honom hårt tills jag kom i en stormande orgasm. Flämtande sjönk jag ner över honom. Jag sa åt honom att ta mig bakifrån och jag ställde mig på knä i soffan och stödde mig mot soffans ryggstöd. Han tog ett stadigt tag runt mina höfter och knullade mig snabbt och hårt. Jag kände hur jag åter närmade mig en orgasm och kved att han inte fick komma än. Han stönade att han inte kunde hålla emot längre och samtidigt kände jag min orgasm komma. Vi kom samtidigt. Jag skrek till lite och kände samtidigt hur hans säd pumpade i mig. Vi sjönk ihop på soffan och låg där och kysste varandra till vi båda somnade. 
Vi träffade varandra fler gånger den sommaren. Johan ville gärna inleda ett förhållande men jag trivdes alltför bra i mitt singelliv för att vilja binda mig. Så småningom rann det hela ut i sanden men han blev senare klar med sin utbildning och jag stöter ibland ihop med honom i jobbet. 

 

Skicka