Framgång
Julvideotävling 2023 🎥😍🎄
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Stretch efter Tjejmilen

Ageplay Vanlig Sex Milf

Verklighetsbaserad - Sommaren 2023

 

Efter ett antal möten och färder till varandras städer skulle vi nu mötas igen. Hon från norra delen av landet skulle nu tåga ner till huvudstaden för att springa tjejmilen med sin syster. Hon är en gift mamma levandes i Svenssonträsket med en villa och ett lite kryddat förhållande. Efter en kort introduktion till den nya världen började hennes lust alltmer att vända mot de unga förmågorna som erbjöds. Detta är ett utdrag av flera möten som vi utlevt med varandra. Numera kan vi ej hålla varandra borta när vi är i närheten och det har blivit lite av en förbjuden kärlek.

 

Väckarklockan ringde redan åtta på morgonen. Hon skulle med tåget hem vid 16 tiden, så tiden var knapp. Denna söndag ville jag verkligen inte försova mig även om jag hatar ställa klocka på en ledig dag. Då jag jobbar som hantverkare och inte är någon morgonperson. Jag slängde mig i duschen och smetade ut raklöddret tills hela mitt unga kön var täckt. Morgonståndet assisterade och spände huden rejält för att uppnå den optimala lena ytan som snart skulle bli nerkladdad av en dubbelt så äldre kvinna. Tankarna vandrade och efter ett tags runkande av min sammetslena kuk kände jag hur sperman snart ville betäcka duschens glasväggar. Jag fick hejda mig, hon är ju spermagalen också. Själv älskar jag att fylla kvinnor med min unga säd, speciellt äldre kvinnor. Men Titti äter varken preventilmedel och vi kör alltid oskyddat. Bara de tillfällen när ägglossningen inte härjar får jag grönt ljus. Denna var en sådan gång. 

 

Inom timmen var jag på tåget mot stan. En 20 minuters trip från min station så var är jag mitt i smeten. Denna dag var en outhärdlig hetta i Stockholms solen. Klädd i ljusa chino-shorts och vit t-shirt kom jag fram till centralstationen och tar mig snabbt igenom labyrinten till tunnelbanan. Detta möte har varit planerat redan sen en av våra första sammankomster och pulsen höjs ju närmare adressen jag kommer.

 

Mobilen plingar till:

 • Kom inte in än! Min syster måste gå först!

 • Okej, Jag gömmer mig runt hörnet.

 • Du kommer se henne, låt henne gå en bit så hon inte vänder om om hon glömt något.

Bulan på shortsen växer sig allt större o solen ligger på försvärligt, fördelen med stan är att alla hus här har olika pelare o kanter så man kan lätt ställa sig bakom en skugga. Äntligen så kommer en mörkblond kvinna ut med samma figur som Titti. Klädd i träningskläder.

 • Nu har hon gått, kom in så fort hon är utom synhåll

Sekunderna är outhärdliga och alla rödljus som hon måste korsa känns som evigheter. När hon försvinner runt hörnet öppnar jag snabbt 60-tals porten till huset och första dörren till vänster öppnas på glänt. Våra ögon och läppar möts lika snabbt.

 • Gud så härligt att se dig igen!

 • Kom nuså!

Snabbt ledde hon mig genom den rätt nedgångna korttidshyr-ettan. Kokvrå och badrum på några kvadratmeter och ett större allrum. 

 • ingen säng?

 • Jodå härså, stå på den andra sidan.

Den massiva spegelväggen med mörk träpanel i mitten av rummet fälldes ner och en säng avslöjades.

 • Praktiskt va!

Inte en sekund senare skalade vi av varandras kläder. Min bultande kuk klämdes mellan våra nakna kroppar i en lång kram med smek. Med små steg gick jag fram så hennes kropp tvingades att falla bak mot de vita lakanen. På rygg slängde jag upp hennes ben o gick ned på knä. Slickade henne djupt o sög in klitoris. Med långa drag vandrade min tunga mot hennes förbjudna silkeslena fitta. 

Med ett kommando från hennes mjuka röst så ligger jag raklång på sängen. Hon sätter upp håret i en svans och så slukar hon min kuk. Känner den sträva tungan mot stjälken och ådrorna försvinner bakom de sammetslena läpparna. Det dröjer inte länge innan jag är nere i strupen.  Kuken flyger ut röd o slår i magen, på bristningsgräns till explosion. Saliv hänger mellan hennes erfarna läppar och min nu bultande kuk. Hon klättrar över min kropp och positionerar benen för att sätta sig på mig. Gnider sitt blöta kön mot min unga kuk och förhuden dras tillbaka. Hela mitt svullna ollon blottas. Försatsen börjar sippra ut och hon är så blöt att de rinner ner mellan mina lår. Hon böjer sig framåt och våra läppar möts igen. Tittis gnidande blir alltmer frenetiskt. Hon stannar upp, kollar mig djupt i ögonen och drar bakåt en sista gång så den glider in av sig själv. Vi möts båda i ett efterlängtat högt stön. Nu är jag äntligen inuti henne. Hon ryser till lite av njutning o sätter sig upp. Börjar rida mig sakta och ser hur min lem försvinner in i henne för varje stöt. 

 • Gud vad jag saknat dig o din kuk!

Hennes välsvarvade kropp med putande bröst rör sig rytmiskt till hennes stön. Smeker hennes bröstvårtor. Stora som hallon och stenhårda.

 

Hon skakar o faller på min bringa. Anfådd med kåta ögon.

 • Nu är det min tur

Med kuken fortfarande inuti rättar jag snabbt till benen och tar ett fast tag om hennes midja. Känner hur jag kommer djupare in och hennes naglar gräver sig i min rygg. Hennes stön dämpas av kudden och jag fortsätter stöta allt jag kan. För varje stöt känner jag hur pungen klibbar sig fast på hennes hud och känslan av att den snart kommer dra ihop sig och börja rycka är nära. Vi rullar runt och nu känner jag hur jag slår i botten med Titti på rygg. Stötarna blir allt hårdare och sängen knakar som om den ska gå sönder. 

 • fortsätt! Jag kommer..!!!

 • Jag kommer spruta snart också!

Svettig faller jag över henne o känner hur kuken sväller upp sådär extra innan sprutet. Hon sveper benen runt mig och så fyller jag hennes 40-åriga kropp med sperma. Så fort jag svällt upp så kommer hon också. Andfådda ligger jag med min bultande kuk fortfarande i Titti. Känner hur varandras tunga andedräkter värmer mot kinderna.

 

Plötsligt känner jag hur det knips åt. Hon börjar göra knipövningar och vet exakt hur hon ska få mig växa stor igen. Snart var vi gång igen. Nu var hon fast under mig i missionären och jag var bestämd på att hon skulle sitta på tåget med flera av mina satser rinnandes på tågets tygstol. Nu började vi ha mjuksex. Med båda händerna tog jag tag i sänggavelns ribbor och pumpade med bestämda, långa och djupa stötar tills en andra sats fyllde hennes inre slidväggar. Skakandes av njutning drog jag mig ut och kort efter en kaskad av vit klumpig sperma.

Efter tredje sprutet I rad som landade på hennes mage och bröst så hade närmare fyra timmar passerat. Vi tvättade av varandra kelade ytterligare innan vi tvingades att skiljas åt.
Skicka